Колишній об’єднаний чемпіон світу у важкій вазі Енді Руїс-молодший виходить на ресторанний ринок із запуском Andy’s Pizzeria – нової піцерії в Сан-Дієго, де подаватимуть справжню нью-йоркську піцу, чиказьку deep dish і багато іншого.
Молодий та амбітний спортсмен збирається зробити впевнений крок у світ підприємництва. Руїс об’єднався з місцевим бізнесменом Віктором Лопесом із району Чула-Віста. Для Руїса це здійснення давньої мрії. Ба більше, Andy’s Pizzeria планує розширення по всьому Сан-Дієго – за межами Чула-Вісти, а команда вже розглядає можливості франшизи для нових інвесторів по всій території США.
– Я завжди мріяв про свій ресторан, – каже Руїс в інтерв’ю з Чула-Вісти. – Хотілося мати місце, куди можна прийти, поїсти, просто побути з сім’єю, насолодитися гарною їжею і приємною атмосферою.
Меню піцерії включатиме кальцоне, курячі крильця та різноманітні фірмові піци – від класичних до оригінальних смакових поєднань. Руїс, який завжди любив піцу, вже вибрав собі кілька фаворитів.
– Перше, що мене реально здивувало, коли я сюди прийшов – це піца з куркою, беконом і соусом ранч. Я ніколи не бачив такого в піцеріях. Andy’s Pizzeria пропонує нью-йоркський, детройтський і чиказький стилі піци, а також кальцоне і крильця – все в одному місці. Такого тут більше ніде немає, – каже він.
Для Руїса цей проєкт – частина ширшої мети: побудувати успіх за межами боксу, залишаючись водночас близьким до свого коріння і допомагаючи спільноті.
– Я хочу бути чемпіоном не тільки на рингу. Я хочу бути чемпіоном у житті, – каже він. – А це означає – допомагати своїй спільноті, брати участь у різних бізнесах і просто жити.