Новини Охтирка

ВІД МІЖНАРОДНОГО МЕДИЧНОГО КОРПУСУ – ОХТИРСЬКІЙ ЛІКАРНІ

ВІД МІЖНАРОДНОГО МЕДИЧНОГО КОРПУСУ – ОХТИРСЬКІЙ ЛІКАРНІ

ВІД МІЖНАРОДНОГО МЕДИЧНОГО КОРПУСУ – ОХТИРСЬКІЙ ЛІКАРНІ Триває підготовка лікарні до третьої зими під час повномасштабної війни. І в цьому нашій громаді допомагають міжнародні партнери.

ВІД МІЖНАРОДНОГО МЕДИЧНОГО КОРПУСУ – ОХТИРСЬКІЙ ЛІКАРНІ Днями від Міжнародного медичного корпусу до Охтирської лікарні доставили два потужних генератори на 200 кВт та 40 кВт, які допоможуть покрити базові, надзвичайно важливі потреби у разі аварійних чи віялових відключень електроенергії.

ВІД МІЖНАРОДНОГО МЕДИЧНОГО КОРПУСУ – ОХТИРСЬКІЙ ЛІКАРНІ Аби забезпечити безперебійне надання медичної допомоги українцям, медичні заклади постійно оснащують альтернативними джерелами живлення. Зокрема, генератори зведуть ризики до мінімуму, живлячи критично важливе обладнання. Це, без перебільшення,- рятуватиме життя пацієнтів.

ВІД МІЖНАРОДНОГО МЕДИЧНОГО КОРПУСУ – ОХТИРСЬКІЙ ЛІКАРНІ З усього серця дякуємо команді International Medical Corps Ukraine за підсилення Охтирської лікарні, щоби попри виклики та наслідки війни, лікарі були готовими та могли ефективно працювати за будь-яких умов.

Схожі публікації