Новини волейболу

У Городку завершилися матчі першого туру чоловічої Суперліги

Три поєдинки виграли волейболісти «Епіцентру-Подоляни», не програвши жодного сету

У Городку завершилися матчі першого туру чоловічої Суперліги

Сьогодні у Городку Хмельницької області завершилися ігри першого туру чемпіонату України з волейболу серед чоловіків. В обох поєдинках неділі було зафіксовано однаковий рахунок 3:0.

Так, господарі майданчика гравці клубу «Епіцентр-Подоляни» без особливих проблем розправилися з тернопільською командою «Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо». У жодній із партій гості так і не змогли дістатися до позначки 20 очок. Найбільше у переможців очки набирали Данило Уривкін та Олександр Наложний по 13, Володимир Сидоренко – 10.

В іншому матчі вінницький «МХП Ладижин-ШВСМ-Колос» переміг хмельницьке «Поділля». І тут зустріч пройшла з помітною перевагою досвідченішого колективу з Вінниці, хоча суперники намагалися чинити серйозніший опір, ніж у першій грі. Зазначимо у складі «МХП» Сергія Міщенка, який набрав 15 очок, а також Михайла Якушенка – 12 очок. У «Поділля» найкращим був Тарас Козлюк – 16 очок.

Чемпіонат України з волейболу. Суперліга. Чоловіки
Перший тур. Городок (Хмельницька область)
29 вересня
«Епіцентр-Подоляни» (Городок, Хмельницька область) – «Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо» (Тернопіль)

3:0 (25:11, 25:17, 25:18)
«МХП Ладижин-ШВСМ-Колос» (Вінниця) – «Поділля» (Хмельницький)
3:0 (25:20, 25:19, 25:18)

Після першого туру «Епіцентр-Подоляни» має максимальні 9 очок, при співвідношенні партій 9-0. «МХП Ладижин-ШВСМ-Колос» набрав 6 очок (6-3), у «Поділля» 3 очки (3-7) і команда «Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо» не набрала жодного очка (1-9).

Інші чотири учасники чоловічої Суперліги свої матчі першого туру проведуть у період з 4 по 6 жовтня у Решетилівці Полтавської області.

Схожі публікації