Вівторок, 8 Жовтня, 2024

ВІЙНА

Новини Охтирка

ТЕТЯНА СИТНІК – ВІДМІННИК ОСВІТИ!

ТЕТЯНА СИТНІК – ВІДМІННИК ОСВІТИ!

Високу та почесну відзнаку Міністерства освіти та науки України – нагрудний знак «Відмінник освіти» директору Ліцею №3 Тетяні СИТНІК вручив сьогодні, під час апаратної наради, міський голова Павло КУЗЬМЕНКО.

Тетяна Михайлівна отримала заслужене визнання за свою багаторічну працю, відданість професії та визначні досягнення у сфері освіти. Тетяна СИТНІК очолила Охтирську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 3 Охтирської міської

ради (нині Ліцей) у 2012 році, і за цей час впровадила чимало якісних змін та сучасні управлінські підходи, під її егідою Ліцей активно долучається до різнопланових освітніх ініціатив.

– «Якою буде наша громада та країна у великій мірі залежить від якості освіти та наших освітян. Просто зараз вони вчать і виховують наше майбутнє. Ми всі пишаємося тим, що в Охтирській освітній родині є такі керівники, як Тетяна Михайлівна: відповідальна, професійна, сучасна, справедлива, рішуча. Це справжній лідер шкільної родини, з яким не страшно долати перешкоди, досягати мети. Бажаю усім нашим освітянам нових злетів, професійних успіхів, успішних проєктів, невичерпного джерела енергії та наснаги, щоб реалізувати всі задуми. Все зможемо – за підтримки та сприяння держави, місцевого самоврядування, батьків та учнів», – побажав Павло КУЗЬМЕНКО.

Щиро вітаємо Тетяну Михайлівну! Дякуємо за працю!

Схожі публікації