Субота, 5 Жовтня, 2024
Новини Охтирка

Підсумки тижня. Освіта

Підсумки тижня. Освіта

До дня працівника освіти  учитель української мови та літератури  Ліцею ім. Б.Д. Антоненка-Давидовича Браїлова Олена Петрівна отримала відзнаку Міністерства освіти та науки України – нагрудний знак «Василь Сухомлинський», директор Лцею № 3 Ситнік Тетяна Михайлівна отримала відзнаку Міністерства освіти та науки України – нагрудний знак «Відмінник освіти».

 

Новини закладів загальної середньої освіти: освітній процес у закладах  проходить з використанням технологій дистанційного навчання. У закладах освіти були проведені заходи до Дня захисників та захисниць України: квіз «Українські Супергерої», ранкові зустрічі «День захисників і захисниць України», вікторина «Козацькі розваги», години спілкування до Дня захисників та захисниць України «Сила нескорених», «Тепло долонь і серця – захисникам України», «Славетні імена України». Ансамбль Ліцею № 3 «Діамант» під керівництвом  вчителя музики Алли СОСЄДКО став лауреатом Всеукраїнського конкурсу творчих проєктів у національному фестивалі «Код нації». У рамках Всеукраїнського тижня з протидії булінгу, який проходив під гаслом «Стоп булінг!» у закладах було організовано та проведено ряд цікавих та корисних заходів: години спілкування «Булінг: міфи та реальність», «Не допускай насилля над ближнім», «Довірливе спілкування з дітьми – найкраща профілактика негативних проявів», перегляд та обговорення відеофільмів та мультфільмів «Erste Christmas Ad 2018: What would Christmas be wsthout»,  «Інформування про булінг», «Основи життя. Кібербулінг: небезпека в Інтернет просторі».

 

Новини закладів дошкільної освіти: в закладах дошкільної освіти освітній процес проходить  в змішаному форматі, для дітей різних вікових груп проводяться заняття згідно за розкладом. З нагоди Дня захисників і захисниць України в закладах пройшли тематичні заняття.

 

  Новини закладів позашкільної освіти:   Вихованці мистецького та художньо-естетичного напрямків ОМЦПО-МАН взяли участь у Всеукраїнському онлайн челенджі «Герої з нами!» до Дня захисників і захисниць України, організованого Українським центром позашкільної освіти. Вихованці долучилися до фото виставки «Місто наше» до Дня Захисників та Захисниць України.

Вихованці ДЮСШ взяли участь у Всеукраїнському турнірі з дзюдо серед юнаків та дівчат 2008-2010р.н, 2011-2012р.н. памʼяті загиблим воїнам при виконанні військових обовʼязків Героя України полковника Олександра Аніщенка та народного героя капітана Максима Савченка та вибороли призові місця.

 

Незважаючи на складні умови воєнного часу, освітній процес в Охтирці продовжується.

Схожі публікації