Субота, 28 Вересня, 2024

ВІЙНА

Новини футболу

Збірна Бразилії оголосила склад на жовтневі матчі відбору до ЧС-2026 проти Чилі та Перу

Збірна Бразилії оголосила склад на жовтневі матчі відбору до ЧС-2026 проти Чилі та Перу

Сборная Бразилии. Фото – Getty Images

Головний тренер збірної Бразилії Дорівал Жуніор оголосив склад команди на жовтневі матчі відбору до ЧС-2026 проти Чилі та Перу.

Порівняно з заявкою на вересневі матчі проти Еквадору (1:0) та Парагваю (0:1) до збірної Бразилії повернулися вінгери – Рафінья з Барселони та Габріель Мартінеллі з Арсеналу.

Водночас, виклик до збірної цього разу не отримав один із головних талантів бразильського футболу – 17-річний Естевао з Палмейраса, який у вищезгаданій грі з Еквадором дебютував за національну команду.

  • Заявка збірної Бразилії на матчі проти Чилі та Перу:

Воротарі: Аліссон (Ліверпуль), Бенто (Аль-Наср), Едерсон (Манчестер Сіті)

Захисники: Данілу (Ювентус), Вандерсон (Монако), Гільєрме Арана (Атлетіко Мінейро), Абнер (Ліон), Бремер (Ювентус), Едер Мілітао (Реал Мадрид), Габріель (Арсенал), Маркіньйос (ПСЖ)

Півзахисники: Андре (Флуміненсе), Бруно Гімараєш (Ньюкасл), Жерсон (Фламенго), Лукас Пакета (Вест Гем)

Нападники: Ендрік, Родріго, Вінісіус Жуніор (усі – Реал Мадрид), Луїс Енріке, Ігор Жезус (обидва – Ботафого), Савіо (Манчестер Сіті), Габріель Мартінеллі (Арсенал), Рафінья (Барселона).

За підсумками восьми турів відбору до ЧС-2026 Бразилія посідає 5 місце у турнірній таблиці. На рахунку команди Дорівала Жуніора 10 набраних очок.

Проти Чилі збірна Бразилії зіграє в ніч з 10 на 11 жовтня на виїзді, а Перу прийме вдома в ніч з 15 на 16 жовтня.

Джерело

Схожі публікації