Новини Ромни

Газифікація підприємств – підтримка економіки під час війни + Відео

Газифікація підприємств – підтримка економіки під час війни + Відео

Безперебійне та безаварійне газопостачання – пріоритет Сумської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України». Газопостачання підприємств – важлива складова цього процесу.

Підприємства Сумщини – це не лише про прибутки. Це про стійкість та незламність, про готовність робити все можливе, аби продовжувати роботу, незважаючи на виклики.

Під час війни особливо важливо розвивати та нарощувати виробництво. Це сприяє розвитку економіки як регіону, так і всієї крани. Якщо газовики можуть посприяти – вони обов’язково це зроблять.

Сумській філії «ГАЗМЕРЕЖІ» довіряють такі компанії як ТОВ «Сумська паляниця», ТОВ «ІМПУЛЬС», ПРАТ «ВИРІВСЬКЕ ХПП», ТОВ «Агротермінал Констракшн», ТОВ «ВП «ПОЛІСАН», ПП «РУБІН», ТОВ «БВС РИТЕЙЛ», тощо.

Газ – життєвонеобхідний ресурс, а газифікація підприємств допомагає боротися із викликами війни та наслідками постійних обстрілів об’єктів критичної інфраструктури.

Найпотужніший елеватор України ТОВ «Агротермінал Констракшн» – черговий успішний проєкт Відділу капітального будівництва Сумської філії «ГАЗМЕРЕЖІ». Задля безперебійної роботи елеватора газовики проклали 237 м надземного газопроводу високого тиску; 29 м надземного газопроводу середнього тиску; змонтували вузол обліку газу (ВОГ), шафовий газорегуляторний пункт (ШГРП), тощо.

«Газовики протягнули газопровід та встановили необхідне обладнання. Зробили свою роботу якісно та оперативно, за що ми дуже вдячні. «Агротермінал Констракшн» і надалі продовжує працювати із газовою компанією та втілювати нові проєкти», – прокоментувала директор ТОВ «Агротермінал Констракшн» Оксана Васильченко.

Подібну співпрацю газовики планують ще з одним місцевим підприємством, ТОВ «КРОЛЕВЕЦЬКИЙ КОМБІКОРМОВИЙ ЗАВОД».

Окрім цього, компанія співпрацює з ГО «Сумська міська організація Товариства Червоного Хреста» щодо переведення мешканців Охтирки на індивідуальне опалення, Сумською міською радою – для підключення котелень лікарень міста до газорозподільних систем.

«Ми раді, що в такі важкі для України часи велика промисловість продовжує інвестувати у своє майбутнє. Сумська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» будує за будь-яких умов, і у своєму сегменті ми – найкращі», – запевнив начальник Управління капітальних ремонтів Сумської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» Євгеній Азаров.

Пропонуємо переглянути короткий відеоролик про співпрацю Сумської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» з ТОВ «Агротермінал Констракшн»:

Схожі публікації