Війна

Міноборони: через “Армія+” вже подали 1100 електронних рапортів

“Армія+”. З Фейсбуку Міноборони

Через застосунок “Армія+”, який презентували 8 серпня, вже подали 1100 електронних рапортів, повідомила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко.

Про це інформує пресслужба Міноборони.

За час, який минув від презентації “Армія+” 8 серпня, процедуру подачі електронних рапортів впровадили 123 військові частини, розповіла посадовиця.

“1100 електронних рапортів подали через “Армію+”. Вони мають таку ж юридичну силу, як і паперові. Один із найпопулярніших документів у війську вперше в історії України подали не за кілька днів, а за лічені хвилини”, — сказала Черногоренко.

Як пояснили в Міноборони, якщо виникають труднощі — команда Армія+ проконсультує військового чи його підрозділ та проведе через процес подачі рапорту.

Для цього потрібно писати на сторінки “Армія+” у соцмережах Facebook та Instagram або звернутися до служби підтримки.

Від 8 серпня в Україні запустили застосунок "Армія+". Завдяки йому українські військові зможуть, зокрема, надсилати електронні рапорти.

Раніше президент України Володимир Зеленський заявляв, що готують нові та сучасні рішення для військових, які приберуть багато зайвої бюрократії та паперової роботи у підрозділах. Він зазначав, що скоро їх презентують суспільству.

Схожі публікації