Субота, 21 Вересня, 2024

ВІЙНА

Новини Конотоп

У Конотопі завершено монтаж вуличного спортивного комплексу для ветеранів та ветеранок

У Конотопі завершено монтаж вуличного спортивного комплексу для ветеранів та ветеранок

У рамках проєкту «Ветеранський спортивний простір у Конотопській громаді», що впроваджується за технічної підтримки Christian Aid та при координації МБФ Альянс громадського здоров’я Alliance for Public Health, завершився монтаж вуличного спортивного комплексу. Про це повідомляє Міжрегіональний інститут розвитку громад.

Незабаром локації простору стануть відкритими для ветеранів/ветеранок, членів їхніх родин та відвідувачів Територіального центру.

Нагадаємо, «міні-грант реалізовується в рамках проєкту «Інтегрована гуманітарна відповідь в умовах війни та післявоєнного відновлення» за фінансової підтримки DEC (Комітет з надзвичайних ситуацій, Великобританія). Реалізація проєкту, метою якого є підтримка спільнот, спрямована на забезпечення нагальних гуманітарних, соціальних та медичних потреб й гідного життя у кризових умовах, здійснюється  громадською організацією «Міжрегіональний інститут розвитку громад» за технічної підтримки  Christian Aid та при координації МБФ «Альянс громадського здоров’я»

Схожі публікації