Новини баскетболу

“Ми за це билися”. Гравці збірної Німеччини відреагували на історичній успіх на Олімпіаді в Парижі

“Ми за це билися”. Гравці збірної Німеччини відреагували на історичній успіх на Олімпіаді в Парижі

Джерело: https://basketnews.com/news-210205-franz-wagner-credits-dirk-nowitzki-after-a-historic-win-for-germany.html

Гравці збірної Німеччини Нік Вайлер-Бебб, Йоханнес Войтманн і Франц Вагнер висловилися після перемоги над Грецією (76:63) в чвертьфіналі Олімпіади. Німеччина вперше в історії вийшла в півфінал ОІ і зіграє в матчі за медалі.

“Бути тут – це приголомшливе почуття, але я не думаю, що хтось із нас просто щасливий виході в півфінал. Ми хочемо продовжувати. Останні три роки ми фактично грали одним складом, що принесло результати”, – сказав Вайлер-Бебб.

“Ми за це билися. Нам знадобився якийсь час, щоб пристосуватися. Друга ланка чудово впоралася із завданням, прикриваючи нас і привносячи енергію. Грекам не пощастило, але провели відмінний турнір, мали складну групу, але  змогли вийти до чвертьфіналу. Для них, я думаю, це був хороший турнір. Сьогодні матч міг завершитися на користь будь-якої команди”, – заявив Войтманн.

“Здається, мені було сім, коли Дірк Новіцкі грав на Олімпіаді. Ми пройшли довгий шлях завдяки таким хлопцям, як він. Ми повинні продовжувати в тому ж дусі, а також знати, хто був до нас і чому ми тут. Всі в команді знають, що у нас особлива згуртованість, і ми хочемо витягти з цього максимум. Я думаю, що цього достатньо для мотивації. Минулий рік був особливим, але ми намагаємося продовжувати. Сподіваюся, зберегти імпульс у майбутньому”, – заявив Вагнер.

 

Схожі публікації