Субота, 26 Жовтня, 2024

ВІЙНА

Новини волейболу

Суперліга. Подоляни – Україна U20, Поділля – Житичі. LIVE трансляція

Нинішні матчі для лідерів будуть репетицією перед завтрашнім очним протистоянням

Суперліга. Подоляни – Україна U20, Поділля – Житичі. LIVE трансляція

Сьогодні, 26 жовтня, в українській чоловічій Суперлізі стартує другий тур.

У Городку на Хмельниччині в першому матчі місцеві «Епіцентр-Подоляни» починаючи з 16:00 зіграють з командою, сформованою на основі молодіжної національної команди України, команди, яка в першому турі проявила себе дуже добре і змогла здобути одну перемогу.

Натомість для «Подолян» старт сезону наразі вельми успішний: у Суперлізі вони виграли всі три матчі, в Кубку виклику пройшли естонський «Пярну». Нинішній поєдинок команда Фравіо Ґулінеллі вочевидь сприйматиме ще й як репетицію перед завтрашнім матчем лідерів чемпіонату проти «Житичів-Полісся».

Епіцентр-Подоляни – Україна U20. Дивитись онлайн. LIVE трансляція

Другими на паркет спорткомплексу «Епіцентр» вийде ще одна непереможна на внутрішній арені команда – «Житичі-Полісся». Правда, для житомирців це буде перша поява на людях після приголомшливої поразки від естонського «Тарту» в Кубку виклику.

Початок матчу – 19:00.

Суперником житомирців буде хмельницьке «Поділля», яке повернулося в еліту після чотирирічної паузи. Ще у часи попереднього виступу в Суперлізі, тобто до 2020-го хмельницька команда під назвою «Новатор» програла «Житичам» всі п'ять матчів і не відібрала жодного сету. Як воно буде зараз?

Поділля – Житичі-Полісся. Дивитись онлайн. LIVE трансляція

Актуальна таблиця української Суперліги

Суперліга. Подоляни – Україна U20, Поділля – Житичі. LIVE трансляція

Схожі публікації