Новини футболу

Екс-захисник Динамо Боль може продовжити кар’єру у Португалії – журналіст

Екс-захисник Динамо Боль може продовжити кар’єру у Португалії – журналіст

Антон Боль, ФК Динамо

Колишній захисник Динамо та молодіжної збірної України Антон Боль може продовжити кар’єру в одному із клубів португальської Прімейри.

Як повідомляє журналіст Ігор Бурбас, наразі 21-річний футболіст підтримує форму з одним із клубів елітного дивізіону чемпіонату Португалії. Йдеться не про гранд, але команду “досить непоганого рівня”.

Боль перебуває без клубу з початку серпня після виходу з Динамо (незважаючи на раніше підписаний контракт до 2026 року). Антон – вихованець столичного клубу, за який багато та успішно виступав на молодіжному рівні (зокрема, грав і навіть забивав у Юнацькій лізі УЄФА). За першу команду Синьо-білих Боль встиг зіграти тричі – наприкінці сезону 2022/23.

Минулий сезон молодий захисник відіграв в оренді за луганську Зорю – 12 виходів на поле, один асист (проти Брейдабліку у Лізі конференцій). Кінцівку сезону Антон пропустив через травму.

Також на рахунку Боля – сім поєдинків за збірну України U-21. Він регулярно грав у кваліфікації молодіжного ЧЄ-2023, але у заявку на сам форум, де команда Руслана Ротаня тріумфально дійшла до півфіналу та вперше в історії відібралася на Олімпіаду, захисник не потрапив.

У березні нинішнього року Боль провів один тайм за олімпійську збірну (U-23), але знову опинився поза заявкою на ОІ-2024.

Джерело

Схожі публікації