Неділя, 27 Жовтня, 2024

ВІЙНА

Новини Конотоп

Osprey для жінок: особливості рюкзаків, розроблених спеціально для жінок

Osprey для жінок: особливості рюкзаків, розроблених спеціально для жінок

Вже тривалий час рюкзаки для дітей, жінок та чоловіків не виходять з моди. Не обійтися без них під час поїздок та подорожей. Лідируючі позиції продажів серед туристичних рюкзаків займають вироби американського бренду Osprey. Похідні, штурмові, для альпінізму, гірськолижні, міські, шкільні, дитячі, дитячі переноски, сумки для подорожей Osprey не важко придбати в інтернет-магазині Альп за посиланням alp.com.ua/ru/rukzaki-osprey.

Що відомо про бренд Osprey?

Підприємство почало пошив ранців на замовлення в Каліфорнії ще 50 років тому і не втрачає популярності, завдяки високій якості, унікальному дизайну, великому асортименту, постійному впровадженню передових технологій, якості та надійності.

Рюкзаки Osprey зручні, не обмежують рухів, не викликають болі у спині через тяжкість ноші. Велику увагу фірма приділяє системам підвіски, конструкції рами та поперекового ременя, грамотно розподіляючи навантаження так, щоб турист, несучи рюкзак, довго не втомлювався, а ноша здавалася значно легшою, ніж насправді. Цьому сприяє постійна розробка передових технологій, як-от замкнутий дротяний каркас, що розподіляє вагу по усій площі ранця. 

Особливості рюкзаків для жінок

Osprey розробляє унікальні моделі ранців не лише для чоловіків, дітей, а й для жінок. У таких виробник враховує анатомічні особливості жіночої фігури – зі спеціальною спинкою та підвісною системою. 

 Деякі моделі, як у оновленій жіночій серії велосипедних рюкзаків, облаштовані питною системою, окремим відділом для велоінструментів, світловідбивним малюнком для переміщення у темний час доби, з місцем для кріплення проблискового маячка та фіксатором для кріплення шолому. Основний відділ легко вмістить змінний одяг, їжу, необхідні речі. Зручно, що передбачена навіть окрема кишеня для окулярів та електроніки, вони не подряпаються, завдяки спеціальній тканині всередині кишені. 

Osprey обирають туристки

Оспрей розробив не одну серію рюкзаків для туризму, зокрема й для жінок. Наприклад, для альпінізму, гірського туризму можна обрати ергономічний Mutant 22L. Його відрізняє наявність розвантажувально-підвісної системи. Каркас спинки виготовлений із профільованих дуг та щільного полімерного листа для зниження ваги рами. Завдяки гідрофобному матеріалу, з якого він виготовлений, у нього не забивається сніг, а водостійкий нейлон не пропустить всередину вологу. Модель облаштована компресійними стропами та кріпленнями під кригоруби. Функціональний та надійний рюкзак стане в нагоді тим, хто практикує скелолазіння, криголазіння, лижний туризм, скітур.  

Міські рюкзаки для жінок

Оспрей пропонує не лише туристичні, велосипедні, а й прогулянкові варіанти рюкзаків для жінок. Наприклад, універсальний ранець жіночої серії Celeste 29 відрізняється з-поміж інших розмаїттям функціональних особливостей, зручною спинкою, гарною організацією внутрішнього простору – відділеннями для ноутбука, окулярів, ключів, електроніки, записників та книг. Модель зручна, як для подорожей, так і щоб носити на роботу. Має стильний дизайн. Завдяки розробленій для жінок формі, зручно лягає на плечі, не сковуючи рухів. Виготовлений з якісного нейлону, що стійкий до забруднень та легкий у догляді, а довго зберігатиме колір.

Рюкзаки для перенесення найціннішого – дітей

І про такі моделі подбав Оспрей. Наприклад, серія рюкзаків Poco. Їхній об’єм – 20 л, швидко й легко регулюється спинка та місце для дитини. Вентиляційні канали вмонтовані, аби дитинці не було спекотно всередині, але є і рейнкавер від дощу. Містить багато відділень та основне під сидінням малюка для його речей. А головне – рюкзак безпечний. Його зручно брати у сімейні походи, прогулянки, хайкінг.

Не рюкзаками єдиними

В інтернет-магазині Альп Ви знайдете не лише рюкзаки, а усе необхідне для туризму, альпінізму, кемпінгу, зимового спорту.

Це і страхові системи, каски, карабіни, спальні мішки, трекінгові палиці, меблі для пікніка, туристичні коврики, похідні аптечки, питні системи, фільтри для очистки води, одяг та взуття для туристів, гідрокостюми, аксесуари для рушниць для підводного полювання, регулятори та октопуси, плавзасоби, рятувальні жилети, спорядження для сноубордингу та тактичне спорядження. Завітайте!

Схожі публікації