Новини Ромни

ЗВЕРНЕННЯ ОЧІЛЬНИКА ГРОМАДИ ОЛЕГА СТОГНІЯ З НАГОДИ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

ЗВЕРНЕННЯ ОЧІЛЬНИКА ГРОМАДИ ОЛЕГА СТОГНІЯ З НАГОДИ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

Дорогі мешканці Роменської громади!

Символом нашої незалежної Батьківщини втіленням національної єдності, честі та гідності є Державний прапор. Під його знаменом багато поколінь українців йшло до утвердження вільної та незалежної України. Під ним український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Це прапор миролюбства. Його барви – блакить неба і зерновий лан, він нагадує наше літо. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

Сьогодні прапор України – це, насамперед, символ мужності й відваги, боротьби за свободу та незалежність нашої країни. Боротьби з тисячолітнім московським ворогом. Синьо-жовті нашивки – прикрашають форму наших Героїв. Під українським прапором воїни йдуть у бій, здійснюють подвиги, б’ють загарбників. Синьо-жовті стяги майорять на бойових машинах, блокпостах, над бліндажами.

Національний Державний синьо-жовтий прапор України є прапором нашої Перемоги. Там, де наші Герої звільняють святу українську землю, завжди майорить державний прапор!

Схилімо голови перед гарячими серцями кращих синів і дочок, котрі вірили у незгасну зорю України! Дякуємо захисникам, хто сьогодні, не шкодуючи власного життя, захищає рідну землю від агресора.

Щиро вклоняємося всім Героям минулого та сучасності!

Слава нашому Прапору! Прапору минулих, сьогоднішніх і майбутніх перемог!

Слава Україні!

 З повагою – міський голова Олег СТОГНІЙ                                                                                      

Схожі публікації