Новини Суми

Сервісний центр МВС № 5942 м. Конотоп працює за новою адресою і надає послуги під час повітряної тривоги

Сервісний центр МВС № 5942 м. Конотоп працює за новою адресою і надає послуги під час повітряної тривоги

Пристосовуємося до реалій війни та викликів сьогодення, аби кожен відвідувач сервісних центрів МВС швидко, зручно, а головне – безпечно, отримував адміністративні послуги. Сервісний центр МВС № 5942 переїхав до безпечного укриття ВСП «Класичний фаховий коледж СумДУ», забезпечуючи швидке та зручне надання адміністративних послуг кожному відвідувачу.

Сьогодні сервісний центр МВС № 5942 вже працює за новою адресою:

м. Конотоп, вул. Садова, 39.

Перелік послуг сервісного центру МВС:

• реєстрація та перереєстрація транспортних засобів;

• обмін/відновлення посвідчення водія;

• видача міжнародного посвідчення водія.

«Розуміння та врахування безпекової обстановки в регіоні зумовили перенесення сервісного центру МВС до укриття. Цей крок є важливим для забезпечення безпеки всіх громадян, що користуються нашими послугами», — зазначав Олександр Рибалко, заступник начальника регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Харківській, Полтавській та Сумській областях.

Приміщення ВСП «Клаксичний фаховий коледж СумДУ» обладнане чотирма  робочими місцями для адміністраторів. Послуги в укритті надаються за звичайним графіком роботи:

Вт-Пт з 8:00 до 17:00

Сб з 08:00 до 15:45

Послуги надаються за попереднім записом. Талон можна взяти через функціонал е-запису або терміналі у сервісному центрі МВС.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС у Фейсбуці та Інстаграмі. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

Схожі публікації