Новини Конотоп

Талановиті учні з Кролевецької громади отримали фінансове заохочення

Талановиті учні з Кролевецької громади отримали фінансове заохочення

Відповідно до розпорядження Кролевецького міського голови Віктора Лехмана, виплачено премії обдарованим учням, переможцям олімпіад, конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт, турнірів, спортивних змагань та творчих конкурсів, а також за високі досягнення у Всеукраїнській шкільній лізі “Пліч-о-пліч”.

Таке фінансове заохочення отримали вище перераховані учні з метою їх підтримки  та стимулювання розвитку здібностей, засвідчення їх особистих досягнень у навчанні.

До прикладу, преміювання випускників 2023-2024 навчального року, які за результатами національного мультипредметного тесту 2024 року отримали 190 та вище балів здійснено у сумі однієї тисячі гривень за результат одного тесту. Якщо вищі бали були отримані з двох предметів, то, відповідно, випускник отримав 2000 гривень.

За спортивні досягнення у Чемпіонаті україни з відповідного виду спорту – 1000 гривень, Чемпіонаті Європи – 1750 гривень.

Як зазначив заступник Кролевецького міського голови В’ячеслав Жовтя, загалом у Кролевецькій громаді преміюваннями охоплено понад 150 дітей.

Схожі публікації