Новини Охтирка

ВІДНОВИМО «РОШЕНКУ»!

ВІДНОВИМО «РОШЕНКУ»!

 Запускаємо флешмоб з метою відновлення «Рошенки»

#ДОЄДНУЙСЯ

 Друзі!

Ми доклали максимум зусиль, щоб дитячий майданчик «Рошен» заграв по-новому: старі елементи атракцій замінили, пофарбували в яскраві кольори гойдалки, привели до ладу пошкоджену плитку.

Ресурси, на жаль, вичерпані. Але не хотілося б зупинятися на досягнутому. Для повної реконструкції локації необхідна повна заміна покриття.

У нас є мета: головною особливістю оновленого майданчика має стати м’яке антитравматичне покриття. Його вартість за оцінкою фахівців складе 200 000 гривень – з урахуванням дренажу, матеріалів і комплексу робіт.

Тому за ініціативою молодіжної громадської організації Охтирки Охтирський Молодіжний Центр було прийнято рішення оголосити збір коштів для ремонту центрального дитячого простору «Рошен».

ДЛЯ ДІТЕЙ ОХТИРКИ

Розуміючи нюанси всіх процесів, які ускладнюються дефіцитом бюджетних коштів, концентрацією фінансових ресурсів на першочергові заходи оборони, молодь звернулася до міського голови Охтирки і вирішено діяти за формулою: влада + бізнес + громадськість = результат.

Представники молоді Охтирки звертаються до представників соціально відповідального бізнесу, до всіх кому не байдужі діти міста-героя Охтирки, до всього цивілізованого світу.

Об’єднаймось і здійснимо мрію тисяч охтирських дітей – сучасний, яскравий, безпечний, гарний, цікавий, класний простір!

Спеціально для цього громадською організацією «Охтирський молодіжний центр» відкрито банківський рахунок, щоб всі охочі могли зробити свій посильний внесок у ремонт «Рошенки».

Необхідна сума для реконструкції майданчика «Рошен» – 200 000 гривень.

Найменування отримувача:

ГО ОХТИРСЬКИЙ МОЛОДІЖНИЙ ЦЕНТР

Код отримувача: 41957201

Рахунок отримувача у форматі відповідно до стандарту IBAN: UA643375460000026005045203061

Назва банку: АТ КБ «ПриватБанк»

Внесли кошти – робіть репост з хештегом #ЯДОЄДНАВСЯ

Схожі публікації