Новини Ромни

ЗВЕРНЕННЯ ОЧІЛЬНИКА ГРОМАДИ ОЛЕГА СТОГНІЯ З НАГОДИ 81-ОЇ РІЧНИЦІ ЗВІЛЬНЕННЯ РОМНІВ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ ТА ДНЯ МІСТА

ЗВЕРНЕННЯ ОЧІЛЬНИКА ГРОМАДИ ОЛЕГА СТОГНІЯ З НАГОДИ 81-ОЇ РІЧНИЦІ ЗВІЛЬНЕННЯ РОМНІВ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ ТА ДНЯ МІСТА

16 вересня Роменська міська територіальна громада відзначає подвійне свято – День визволення Ромнів від фашистських загарбників у часи Другої Світової війни та День міста.
Роменська громада пам’ятає і цінує подвиг всіх, хто боронив своє місто від нацистських окупантів, завдяки кому була здобута перемога. Висловлюємо слова глибокої вдячності всім, хто героїчно боронив рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу. Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав життя в жорстокій битві за свободу.
У цей історичний день ми не повинні забувати, що знову захищаємо рідну землю, всю Україну від вже російських загарбників. Нинішні захисники й захисниці України у боротьбі з агресором відстоюють незалежну і соборну державу, ставши гідними нащадками слави воїнів-визволителів.
Одночасно, у 81-у річницю визволення, ми відзначаємо День міста, який зустрічаємо з болем у серці. Тож, шановні мешканці Роменської громади, пам’ятаймо, що наша сила у нашій єдності, тому йдемо разом до нашої Перемоги! Нехай Роменська громада процвітає, щастя та добробут живуть на кожній вулиці та в кожному домі, об’єднуючи нас у згуртовану та небайдужу родину!

Вічна пам’ять загиблим воїнам всіх поколінь! Честь і слава живим!

Слава Україні!

З повагою – міський голова Олег СТОГНІЙ

Схожі публікації