П’ятниця, 25 Жовтня, 2024
Новини футболу

Тренер ПАОКа Разван Луческу отримав 23-денну дискваліфікацію за суперечки з арбітрами після матчу з АЕКом

Тренер ПАОКа Разван Луческу отримав 23-денну дискваліфікацію за суперечки з арбітрами після матчу з АЕКом

Разван Луческу, Getty Images

Грецька Суперліга покарала головного тренера ПАОКа Развана Луческу за його атаку на арбітрів після виїзного матчу з АЕКом (1:1) 20 жовтня.

Румунський спеціаліст отримав тривалу дискваліфікацію. Він відсторонений від футболу на 23 дні з забороною на перебування біля поля, а також у роздягальнях під час офіційних матчів своєї команди у зазначений період.

Провина Луческу в наступному: ще під час згаданого поєдинку він активно сперечався з представниками Феміди, а після фінального свистка став агресивно спілкуватися з арбітрами, зокрема, натякнувши на їхню необ’єктивність.

Синові знаменитого Мірчі Луческу – 55 років. З 1987 по 2003 роки він виступав за різні румунські клуби, а тренерську кар’єру продовжує вже понад два десятки років. Луческу-молодший, починаючи з 2004-го, очолював Брашов, Рапід, збірну Румунії (2009 – 2011), катарську Аль-Джаїш, Петролул, грецьку Шкоду, саудівський Аль-Хіляль.

Головним тренером ПАОКа Разван працював спочатку в період 2017 – 2019 (один чемпіонський титул, два виграні Кубки), а влітку 2021-го повторно прийшов у клуб із Салонік. У травні 2023 року Луческу фігурував як один із кандидатів на заміну Сергію Реброву в Аль-Айні (ОАЕ).

ПАОК після восьми турів ділить з Арісом 1-2 місця (по 17 очок). Також команда Луческу виступає в Лізі Європи, де розпочала груповий етап із двох поразок – від Галатасарая (1:3) та ФКСБ (0:1).

Без свого головного тренера команді доведеться обходитися у п’яти найближчих матчах – проти ОФІ, Ламії та Олімпіакосу у Суперлізі, Ейгалео у Кубку, а також Манчестер Юнайтед – у ЛЄ.

Джерело

Схожі публікації