Новини боксу

Рамзан Кадиров подарував Бетербієву автомобіль і присвоїв звання почесного громадянина Чечні: “Ми пишаємося тобою, наш брате”

Рамзан Кадиров подарував Бетербієву автомобіль і присвоїв звання почесного громадянина Чечні: "Ми пишаємося тобою, наш брате"

Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров зробив черговий подарунок абсолютному чемпіону світу в напівважкій вазі Артуру Бетербієву після перемоги над Дмитром Біволом.

“Друзі! У понеділок увечері я прилетів із Москви разом із дорогим БРАТОМ, одним із найкращих боксерів сучасності, абсолютним чемпіоном світу в напівважкій вазі Артуром Бетербієвим.

У Міжнародному аеропорту Грозний імені Першого Президента Чеченської Республіки, Героя Росії Ахмата-Хаджі Кадирова нас яскраво зустріли численні спортсмени республіки, представники танцювальних колективів, а також вболівальники Артура і любителі боксу.

Разом із непереможеним абсолютним чемпіоном світу ми вирушили до Палацу урочистостей Event-агентства “Ірсе Де”. Тут на честь Артура Бетербієва відбулася урочиста вечеря. Під час заходу на його адресу прозвучало багато привітань і добрих побажань.

Без сумніву, перемога Артура Бетербієва і завоювання такого високого титулу стали справжнісіньким подарунком не тільки для жителів ЧР, а й для мільйонів уболівальників і любителів боксу з усього світу.

Ще в дитинстві, коли Артуру було 9-10 років, я побачив у цьому хлопчику чемпіонські задатки і передрік йому славну спортивну кар’єру. Так і вийшло. Я не сумнівався в кожній його перемозі на цьому нелегкому шляху. І сьогодні ми вшановуємо нашого героя!

Артур тріумфально завоював професійні пояси чемпіона світу за версіями WBC, IBF, WBO, WBA, IBO і The Ring. Він став першим в історії російським боксером із титулом абсолютного чемпіона з наявністю такої великої кількості трофеїв.

Я із задоволенням присвоїв Артуру Бетербієву звання “Почесний громадянин ЧР”. Також мені було приємно передати Артуру ключі від автомобіля. Такий подарунок за внесок у розвиток боксу йому підніс Регіональний громадський фонд імені Героя Росії Ахмата-Хаджі Кадирова.

Ми дуже цінуємо заслуги Артура Бетербієва. Він укотре довів усьому світу, що наполегливою працею і міцною вірою в себе можна досягти великих висот. Він стримав обіцянку і привіз до Грозного всі чинні престижні чемпіонські пояси свого дивізіону.

Ми пишаємося тобою, наш БРАТ!” – написав Кадиров у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, що 12 жовтня Бетербієв переміг Бівола рішенням більшості суддів (114-114, 115-113, 116-112) у головній події вечора боксу в Ер-Ріяді і став абсолютним чемпіоном світу в напівважкій вазі.

Схожі публікації