Середа, 23 Жовтня, 2024

ВІЙНА

Новини Конотоп

Де придбати якісну куртку для військовослужбовця?

Де придбати якісну куртку для військовослужбовця?

На вулиці помітно похолодало. Особливо холодно тим, хто вдень та вночі за будь-якої погоди – на захисті Батьківщини. Якісні, комфортні, практичні, зносостійкі, функціональні військові куртки та інший одяг, тактичне спорядження можна придбати у військторзі. 

І не лише для військовослужбовців, мисливців, туристів, любителів екстремального відпочинку, а й мінімалістичне вбрання стриманого дизайну  цивільним на повсякдень.

Так, багато покупців довіряють мережі магазинів «Мілітарист». Вони працюють у Києві, Дніпрі, Одесі, Харкові, Запоріжжі… Будь-хто може робити в «Мілітаристі» покупки і в офіційному інтернет-магазині. В лінійці асортименту – армійський та тактичний одяг, військове спорядження, речі в стилі «casual», вбрання та спорядження та полювання, риболовлі, туризму та на щодень. 

Примітно, що компанія торгової марки «Мілітарист» відкрилася 19 років тому. Тоді був заснований перший магазин страйкобольної зброї та аксесуарів на Київщині. За, майже, два десятиріччя мережа заслугувала заслужену довіру покупців. Адже постійно розвивається, вдосконалюється, іде в ногу з часом, постійно оновлює й розширює асортимент, задовольняє попит найвибагливіших покупців та приємно дивуючи якісними товарами та прийнятними цінами. Наприклад, вартість курток коливається від 1984 до 13676 гривень. Моделі на пуху коштують дорожче, аніж куртки з утеплювачем.

Гривень.Нині «Мілітарист» – ексклюзивний представник бренду «М – ТАК», який випускає одяг, взуття, спорядження, аксесуари для захисників, працівників силових структур, туристів, пошановувачів екстремального відпочинку.

Наприклад, тут можна придбати куртки з мембранної тканини зі щільним поліестер-структурованим ворсом, що захищає тіло від перегріву, оскільки тепло відбивається всередину, виводячи надлишки зовні. Передпліччя, зони на ліктях та плечах посилені матеріалом Oxford, капюшон та вставки на спині – з софтшелу. Військові моделі верхнього одягу оснащені велкро-панелями для патчів та ідентифікаторів, а також нагрудними, наплічними кишенями, якими зручно користуватися навіть у бронежилеті. У «Мілітаристі» є не лише демісезонні, а й зимові куртки для польових та міських умов. Вони стійкі до вологи, гіпоалергенні, не деформуються під час використання, теплі, завдяки теплоізоляційним матеріалам, хоча й не об’ємні, комфортні під час руху. 

Хочете економити? Скористайтеся дисконтною системою знижок та бонусів для постійних покупців. 

Аби придбати потрібну річ, достатньо зайти на офіційний сайт компанії та зробити замовлення. Компетентні менеджери допоможуть зробити правильний вибір, дадуть слушну пораду, підберуть розмір. 

Зручно, що асортимент розташований за розділами, де можна переглянути новинки, спорядження та екіпіровку, взуття, одяг, тактичне спорядження та бойові аксесуари, розпродаж товарів за знижками.

Підібрати потрібну річ допоможуть і відеоогляди, відгуки покупців.

В інтернет-магазині можна прочитати новини мережі, аби бути в курсі акцій, знижок, появи нового товару.

Зручний фільтр сайту дозволяє легко знайти товар за ціною, наявністю, моделлю, кольором, брендом.   

Завітайте!

Схожі публікації