Середа, 23 Жовтня, 2024

ВІЙНА

Новини Охтирка

Вітаємо Тамару НАЗАРОВУ з гідною перемогою!

Вітаємо Тамару НАЗАРОВУ з гідною перемогою!

Перемога у Всеукраїнському фотопроєкті “Освічена нація непереможна” є значним досягненням, що підкреслює важливість освіти та культурного розвитку в Україні.

Вітаємо Тамару НАЗАРОВУ з гідною перемогою! У фотопроєкті “Освічена нація непереможна», що відбувся до Дня працівників освіти, керівник гуртка Охтирського міського центру позашкільної освіти-Мала академія наук учнівської молоді Охтирської міської ради Тамара НАЗАРОВА посіла почесне І місце.

Перемога у фотопроєкті свідчить про здатність педагога втілювати ідеї через мистецтво. Вона надає нові можливості для співпраці, участь у виставках і публікаціях. Це підтверджує, що творчість переможця знаходить відгук у серцях людей і відповідає важливим соціальним темам.

Команда Охтирської міської ради і колектив ОМЦПО-МАН щиро вітають Тамару Миколаївну з перемогою!

Вітаємо Тамару НАЗАРОВУ з гідною перемогою!Вітаємо Тамару НАЗАРОВУ з гідною перемогою! Зичимо міцного здоров’я, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії педагога – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді. Нехай кожен день приносить Вам радість і задоволення від зробленого, а щирість і талант знаходять відгук у серцях вихованців.

Схожі публікації