Субота, 5 Жовтня, 2024
Новини Ромни

КРАЩИХ ПЕДАГОГІВ ВІДЗНАЧИЛИ НА ОБЛАСНОМУ СВЯТІ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

КРАЩИХ ПЕДАГОГІВ ВІДЗНАЧИЛИ НА ОБЛАСНОМУ СВЯТІ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Професійне свято – День працівників освіти, відзначається щорічно у першу  неділю жовтня. Встановлено Указом Президента України в 1994 році.

3 жовтня 2024 року в обласному центрі відбувся урочистий захід на якому зібралися освітяни, керівники управлінь (відділів) освіти та почесні гості: Володимир АРТЮХ, голова Сумської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації, Вікторія ГРОБОВА, директор Департаменту освіти і науки голова Сумської обласної державної адміністрації, Сергій ОСАДЧИЙ, голова Сумської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова Сумської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Володимир АРТЮХ, який подякував педагогам «за відданість своїй справі, професіоналізм та добрі серця сповнені любов’ю. Українці – нація нескорених і щодня показує свою хоробрість усьому світу».

Очільник області нагородив кращих педагогічних працівників закладів освіти. За ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки України Подяками  Міністерства освіти і науки України відзначені

Оксана АНДРУЩЕНКО, директор комунального закладу «Роменська міська Мала академія наук учнівської молоді» Роменської міської ради Сумської області;

Наталія ЦІКАВА, вчитель української мови та літератури Роменської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 Роменської міської ради Сумської області.

Ці нагороди – результат наполегливої та кропіткої роботи. Завдяки їхньому професіоналізму, самовідданій праці та ентузіазму освіта громади розвивається і процвітає.

Напередодні свята зичимо всім освітянам великого задоволення від своєї роботи, успіхів у досягненні професійних цілей та підтримки від учнів, вихованців, батьків та колег!

За повідомленням Відділу освіти РМР

КРАЩИХ ПЕДАГОГІВ ВІДЗНАЧИЛИ НА ОБЛАСНОМУ СВЯТІ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Схожі публікації