Субота, 21 Вересня, 2024
Новини Охтирка

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В КУЛЬТУРІ: ГОЛОВНІ ПОДІЇ

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В КУЛЬТУРІ: ГОЛОВНІ ПОДІЇ

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В КУЛЬТУРІ: ГОЛОВНІ ПОДІЇ У комунальному закладі «Охтирський міський центр культури і дозвілля «Кнєжа» розпочалися заходи щодо покращення умов роботи творчих колективів закладу в рамках програми «ЄМістечко-місце для кожного в Україні» за фінансової підтримки благодійного фонду «Пам’ять, відповідальність, майбутнє».

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В КУЛЬТУРІ: ГОЛОВНІ ПОДІЇ Робота викладачів мистецьких шкіл направлена на вдосконалення професійної майстерності та впровадження нових форм роботи з метою надання якісних освітніх послуг.

Директор Охтирської дитячої музичної школи імені П.С. Білинника Ольга ТАРАНЕНКО взяла участь у семінарі з питань організації роботи закладів початкової мистецької спеціалізованої освіти в умовах законодавчих змін.

Викладачі Охтирської дитячої художньої школи імені Т. Г. Шевченка Ганна ЯКИМОВА та Яніна ТИЩЕНКО взяли участь тренінговій програмі в рамках проєкту «Покращення та розширення життєвонеобхідних послуг для підтримки дітей в Україні» (м. Київ).

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В КУЛЬТУРІ: ГОЛОВНІ ПОДІЇ В Охтирській центральній публічній бібліотеці відбулися зустрічі з представниками громадської організації Українського ПЕН в рамках літературно-волонтерських поїздок по Україні та Ярославом КАРПЕЦЕЮ, засновником і головним редактором видавничої майстерні «YAR». У результаті зустрічей фонди бібліотеки поповнилися 260 примірниками книг.

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В КУЛЬТУРІ: ГОЛОВНІ ПОДІЇ У «Мистецькому просторі» Охтирського міського краєзнавчого музею відбулося відкриття виставки живопису «Щастя в квадраті» спільно з Харківською державною академією дизайну і мистецтв за підтримки Українського культурного фонду, на якій представлені творчі роботи 34 митців.

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В КУЛЬТУРІ: ГОЛОВНІ ПОДІЇ Працівники Охтирського міського краєзнавчого музею взяли участь у проєкті Мистецького арсеналу (м. Київ) – фестивалі для дітей і підлітків «Різні разом».

Схожі публікації