П’ятниця, 20 Вересня, 2024

ВІЙНА

Новини Охтирка

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ ПІДТРИМКИ ЦИВІЛЬНОГО НАСЕЛЕННЯ ОХТИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ ПІДТРИМКИ ЦИВІЛЬНОГО НАСЕЛЕННЯ ОХТИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

17 вересня відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Охтирської міської територіальної громади під головуванням міського голови Павла Кузьменка.

Про реалізацію міських програм в частині надання підтримки та допомоги особам, які опинилися у складних життєвих обставинах, внутрішньо переміщеним особам та іншим мешканцям Охтирської міської територіальної громади, розповіла начальник управління соціальної та ветеранської політики Тетяна Коваленко.

Вона зазначила, що на реалізацію цих програм у 2024 році затверджено 15 млн грн. З початку 2024 року, за кошти місцевого бюджету, зазначеним категоріям громадян було надано допомог, пільг та компенсацій майже на 8,5 млн грн.

Начальник відділу охорони здоров’я Олена Ланіна доповіла про реабілітаційні послуги, які надаються у реабілітаційному відділенні при КНП ОМР «Охтирська ЦРЛ». Про організацію освітнього процесу під час воєнного стану розповіла начальник відділу освіти Ольга Антюх.

Членам Координаційного центру про ситуацію щодо ліквідації наслідків ворожого удару, якого завдано 13 вересня по житловому сектору в Охтирці, доповів Микола Покровський.

Підсумовуючи зустріч, міський голова висловив вдячність громадським організаціям, благодійним фондам, які забезпечують найбільш вразливі категорії громадян не тільки матеріальною допомогою чи допомогою продуктовими наборами, а й надають психологічну підтримку, консультації з юридичних питань.

Голова Координаційного центру зазначив, що тільки спільними зусиллями усіх ланок місцевого самоврядування можна забезпечити всебічну допомогу населенню громади.

Схожі публікації