П’ятниця, 20 Вересня, 2024

ВІЙНА

Новини Охтирка

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я: ГОЛОВНІ ПОДІЇ

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я: ГОЛОВНІ ПОДІЇ

(за період з 6 по 13 вересня 2024 року)

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я: ГОЛОВНІ ПОДІЇ В Охтирській ЦРЛ перебувало на лікуванні 363 хворих.

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я: ГОЛОВНІ ПОДІЇ Кількість проведених оперативних втручань – 69.

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я: ГОЛОВНІ ПОДІЇЗа пакетом медичних гарантій в Охтирській ЦРЛ проліковано пільгової категорії населення – 86 осіб, з них 27 дітей. Запротезовано 2 особи.

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я: ГОЛОВНІ ПОДІЇ Домовилися про співпрацю з Асоціацією “Ланцюг Надії ” – La chaîne de l’espoir, а саме надання медичної допомоги дітям з серцевою патологією. Консультування дітей провідними кардіохірургами, кардіологами, педіатрами, УЗД-обстеження серця, допомога в транспортуванні та лікуванні дітей в Національному інституті серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова.

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я: ГОЛОВНІ ПОДІЇ КНП ОМР «Охтирська ЦРЛ» отримано пульсоксиметр для акушерсько-гінекологічного відділення відповідно до укладеного договору від 26.08.2024 № 625 та здійснено за нього оплату коштом НСЗУ в сумі 90400,00 грн.

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я: ГОЛОВНІ ПОДІЇ Укладено договори на придбання меблів (стіл, банкетки, стільці) для центру ментального здоров’я, який планується відкрити в цьому році на суму 24500,00 грн.

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я: ГОЛОВНІ ПОДІЇ Проведено процедуру тендерних закупівель на придбання виробів медичного призначення (бинти, вата, шприці, швидкі тести тощо).

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я: ГОЛОВНІ ПОДІЇ Виплата заробітної плати працівникам КНП ОМР «Охтирська ЦРЛ» здійснюється своєчасно.

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я: ГОЛОВНІ ПОДІЇ КНП ОМР «ОМЦПМСД»: за тиждень діагностовано інфекційних захворювань – 116, з них: ГРВІ – 83 особи, COVID – 33 особи, грип – 0 осіб.

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я: ГОЛОВНІ ПОДІЇ Проведено щеплення від COVID -19 – 4 особам.

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я: ГОЛОВНІ ПОДІЇ У закладі станом на 13.09. 2024 року наявна вакцина від COVID-19: Comirnaty – 162 дози.

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я: ГОЛОВНІ ПОДІЇ Разом з представниками Охтирської громадської організації «Будуємо Україну разом» сформовано пакет документів з влаштування кімнат гігієни для маломобільних верств населення.

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я: ГОЛОВНІ ПОДІЇ 13 вересня будівля амбулаторії №2 КНП ОМР «Охтирський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» зазнала пошкоджень внаслідок авіаційного удару (пошкоджено дах, відливи, підшивка даху, віконний блок).

Схожі публікації