П’ятниця, 20 Вересня, 2024

ВІЙНА

Новини Охтирка

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В КУЛЬТУРІ

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В КУЛЬТУРІ

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В КУЛЬТУРІ Стипендіат Охтирської міської ради, учень Охтирської дитячої музичної школи імені П.С.Білинника Артем КОТЕНКО став фіналістом Національного відбору «Дитяче Євробачення-2024». На даний час Артем готується до фіналу Національного відбору на Дитяче Євробачення, який відбудеться 22 вересня у форматі телевізійного концерту.

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В КУЛЬТУРІ У КЗ «Охтирський міський центр культури і дозвілля «Кнєжа» стартував новий проєкт «ЄМістечко-Місце сили: ревіталізація закладу культури в м. Охтирка в сучасне «Третє місце», за фінансової підтримки благодійного фонду «Пам’ять, відповідальність, майбутнє». Фінансування проєкту становить 99 000 євро.

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В КУЛЬТУРІ Досвід роботи КЗ «Охтирська публічна бібліотека» на шпальтах фахового наукового журналу «Бібліотечний форум: історія, теорія і практика». У статті «Проєкт «Креативний культурний простір «Фабрика добра та відпочинку» Охтирської публічної бібліотеки Сумської області» висвітлено діяльність КЗ «Охтирська публічна бібліотека» у період воєнного стану.

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В КУЛЬТУРІ Працівники КЗ «Охтирський міський краєзнавчий музей» готуються до участі у фестивалі «Різні разом», який відбудеться у будівлі Старого Арсеналу (м. Київ) з 20 по 22 вересня 2024 року, організованого державним підприємством «Національний культурно-мистецький та музейний комплекс «Мистецький Арсенал».

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В КУЛЬТУРІ В Охтирській дитячій художній школі на 12 % збільшився контингент учнів у порівнянні з 2023-2024 навчальним роком.

Схожі публікації