П’ятниця, 20 Вересня, 2024

ВІЙНА

Новини Охтирка

Охтирська молодіжна команда бере участь у програмі UPSHIFT

Охтирська молодіжна команда бере участь  у програмі UPSHIFT

З серпня 2024 року в Сумській області розпочата інноваційна програма UPSHIFT.  За ініціативи відділу молоді та спорту Охтирської міської ради до програми долучилися представники молоді нашого міста.

Було організовано презентацію щодо участі вихованців Охтирського міського центру позашкільної освіти – Мала академія наук учнівської молоді у даній програмі. Після презентації було вирішено брати участь у 5 хвилі програми. Визначились з учасниками команди (не більше 5 осіб), обрали проблему та  до визначеного терміну подали заявку на участь. На даний час маємо гарні новини: пройдено 3 етапи і отримано запрошення на участь у навчальному таборі в м. Трускавець (безкоштовно), де потрібно буде презентувати свою проблему.

Програма UPSHIFT – це грантова програма для надання підтримки та реалізації проектів для молоді віком від 14 до 24 років, яка реалізується у 40 країнах за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та уряду Норвегії. 

Програма надає молоді можливість пройти тренінг, отримати менторську підтримку та ресурси щоб перетворити свої ідеї на соціально-важливі проекти.

Для участі від Сумської області буде обрано 10 команд.

Побажаємо нашій команді, щоб вони досягли своєї мети та отримали резерви на реалізацію ідеї.

Схожі публікації