П’ятниця, 20 Вересня, 2024

ВІЙНА

Новини Охтирка

На посаду керівника Охтирської окружної прокуратури призначено Руслана Лавріненка

На посаду керівника Охтирської окружної прокуратури призначено Руслана Лавріненка

Наказом Генерального прокурора за погодженням з Радою прокурорів на посаду керівника Охтирської окружної прокуратури призначено Лавріненка Руслана Миколайовича.

Сьогодні, 10 вересня, керівник Сумської обласної прокуратури Олександр Панченко представив колективу Охтирської окружної прокуратури новопризначеного керівника.

Довідково: народився Руслан Лавріненко 1973 року в смт Магдалинівка Дніпропетровської області. У 1995 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого, у тому ж році розпочав трудову діяльність в органах прокуратури як стажист на посаду помічника прокурора Саксаганського району м. Кривого Рогу Дніпропетровської області. З 1999 року працював на керівних посадах органів прокуратури Дніпропетровської області.

Попередня займана посада з 2023 року – прокурор Царичанського відділу Слобожанської окружної прокуратури Дніпропетровської області.

Відзнаки: Грамота Генерального прокурора України, нагрудний знак «Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури» II ступеня.

Схожі публікації