Новини Суми

Вогнеборці приборкали масштабне загоряння в с. Кам’янка, що на Тростянеччині

Вогнеборці приборкали масштабне загоряння в с. Кам'янка, що на Тростянеччині

27 серпня о 15:24, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння по вул. Соборна в с. Кам’янка, що на Тростянеччині. Про пожежну повідомив власник, який побачив дим та полум’я з – під покрівлі літньої кухні. На місце події було направлено відділення чергових караулів 24 – ї державної пожежно – рятувальної частини та 41 – го державного пожежно – рятувального посту.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю та перекриття літньої кухні на площі до 16 кв. м, а через запізній виклик полум’я встигло перекинутись на покрівлю житлового будинку. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від водонапірної башти, яка була розташована на відстані 800 м від осередку горіння.

О 16:02 загоряння локалізували, а о 18:15 – повністю ліквідували врятувавши від знищення розташовані поруч господарчу будівлю та гараж.

Всього на гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 8 чоловік особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Вогнеборці приборкали масштабне загоряння в с. Кам'янка, що на Тростянеччині

Схожі публікації