Новини Ромни

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА СТОГНІЯ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА СТОГНІЯ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Шановні мешканці Роменської громади! 

33-у річницю Незалежності України  ми зустрічаємо в умовах війни. Такий непростий шлях та висока ціна нашої Незалежності.

Проте ми знаємо, що боремося за святу справу. Ми доводимо усьому світові, що НЕЗАЛЕЖНІСТЬ і ВОЛЯ у нас у крові! І ми готові відстоювати свій вибір! Дух патріотизму та непохитної віри в Перемогу об’єднує українців у незламну націю.

Незалежність – це найвища цінність кожної нації, а прапор, що вільно майорить на землі предків – символ державності.

Нелегким був шлях до нашої Незалежності. Та попри всі труднощі українцям вдалося збудувати власну державу, а відтак втілити в життя мрію багатьох поколінь – вибороти Незалежність.

Сьогодні Україна переживає найбільш важкі та драматичні виклики за всю свою історію. З 24 лютого 2022 року Україна стала синонімом до слова «незалежність». Щодня на всіх фронтах ми відстоюємо свою незалежність. Щодня ми доводимо свою незламність характеру, твердість духу та любов до рідної землі. Колір нашої крові – синьо-жовтий, мова нашого народу – мова нескореності, волі та великої віри у власні сили та нашу армію.

Висловлюю слова шани й вдячності українським воїнам, котрі боронять рідну землю від ворога! Дякую родинам, які чекають, моляться, постійно підтримують захисників і захисниць нашої держави. Дякую батькам, які виховали справжніх Героїв! Дякую кожному жителю громади, хто підтримує наших захисників та захисниць!

Низько схиляю голову перед пам’яттю кожного Героя, хто віддав життя за вільну Україну! Завдяки їх мужності, героїзму ми не втратили державність і маємо шанс доводити незалежність щодня.

Бажаю всім українцям міцного здоров’я, добра, благополуччя. Нехай цей величний для країни день дасть нам надію, наснагу задля єдиної мети – миру в Україні.

Слава незалежній Україні! Слава її Героям!

З повагою – міський голова Олег СТОГНІЙ

Схожі публікації