Неділя, 22 Вересня, 2024

ВІЙНА

Новини футболу

Трубін: Для мене Бенфіка — це те, що всередині тіла та душі

Трубін: Для мене Бенфіка — це те, що всередині тіла та душі

Анатолий Трубин. Фото – Getty Images

Український воротар Бенфіки Анатолій Трубін зізнався, що виступи за португальський клуб є неймовірно складними, однак у кожній грі існує неймовірна підтримка від фанатів.

“У міжсезоння ми грали виїзні матчі в інших країнах, але стадіон був сповнений фанатів Бенфіки, і це божевілля. Божевільність, в ідеальному сенсі”.

“Це як… Знаєте, мурашки по шкірі! І мені також подобається, коли матч проходить увечері. Темно, і коли вимикається світло, а потім спалахують червоні вогні, все навколо червоне. І вболівальники кричать… Це божевілля, це що щось особливе!”.

“Для мене це завжди частина футболу. Можливо, за дві години чи півтори до гри вулиці сповнені наших фанатів, і для мене це однаково, усередині чи зовні стадіону. Мурашки по шкірі. Ви відчуваєте атмосферу навіть за межами стадіону”.

“Для мене… Бенфіка – це те, що у вас усередині тіла і душі, тому що, коли ви одягаєте цю футболку, ви розумієте, що за вами стоять, я не знаю, мільйони людей, які люблять цей клуб, і ви повинні викластися не на 100%, а на 1000%, щоб перемогти, щоб зробити людей щасливими. І, звичайно, є величезний тиск, але це чудово, тому що це футбол. Для мене це те, чого в мене ніколи не було раніше”.

Анатолій у сезоні 2023/24 провів 48 матчів за клуб, у яких пропустив 47 м’ячів, та 17 зустрічей відіграв «на нуль». Його контракт із Орлами розрахований до літа 2028 року.

На старті сезону Бенфіка поступилася Фамалікану (0:2) і розгромила Каза Пію – 3:0. Українець взяв участь у обох зустрічах. Проте Анатолій після перемоги над Каза Пією отримав травму зв’язок лівої кісточки, яка вивела його з ладу.

Зазначимо, що Трубін є кіпером національної збірної України. У вересні команда Сергія Реброва проведе матчі Ліги націй з Албанією (7 вересня) та Чехією (10 вересня).

У наступному турі чемпіонату Португалії Бенфіка 24 серпня прийме Ештрелу.

Джерело

Схожі публікації