Новини баскетболу

Стів Керр висловився про втрату зірки збірної США на ОІ і оцінив готовність команди до плей-офф

Стів Керр висловився про втрату зірки збірної США на ОІ і оцінив готовність команди до плей-офф

Джерело: https://www.timesunion.com/sports/article/us-rolls-into-olympic-quarterfinals-as-no-1-19617682.php

Головний тренер збірної США Стів Керр після заключного матчу групового етапу Олімпіади з Пуерто-Рико (104:83) оцінив рівень гри команди, яка з першого місця вийшла в плей-офф на Бразилію. Керр також розповів про стан розігруючого Джру Холідея, який не вийшов на паркет через травму.

“Я планував випустити Джру Холідея в стартовому складі сьогодні, але він вибув через травму кісточки. В матчі з Бразилією в плей-офф він вийде на паркет. Сьогодні наш талант узяв гору в другій чверті, і ми почали вимотувати суперника. Наш захист увімкнувся, і ми провели чудову чверть, яка стала переломною в матчі. Ми подивилися майже всіх можливих суперників, але не Бразилію, це наше завдання. Ми повинні бути готові. Вчора вони закинули 18 триочкових, і вони найкраща команда за підбираннями у нападі на турнірі, тому ми повинні бути готові

Я думаю, ми зробили те, чого хотіли, вигравши всі три матчі та забезпечивши собі перше місце в групі. Ми знаємо, що повинні грати краще. Особливість цього турніру полягає в тому, що з кожним матчем стає все складніше. Наша мета – просто намагатися ставати краще з кожною грою”, – сказав Керр.

Схожі публікації