Лайфхаки

Яєчня за цим методом буде вдвічі смачнішою: завжди готую тільки так

Смажені яйця – одна з дуже популярних страв. Завдяки своїй простоті вони є ідеальним варіантом для сніданку. Достатньо розігріти пательню з олією, вбити яйце і дочекатися, поки воно приготується.

У кожного є свій варіант, як приготувати яєчню смачно. Сьогодні ми розглянемо спосіб, яким користується шеф-кухар Ребекка з The Practical Kitchen.

Як готувати яєчню за методом шеф-кухаря

Професійний кулінар готує свої яєчню на олії та додає в неї спеції для поліпшення смаку. У цього методу є безліч переваг.

Ребекка рекомендує додавати паприку перед смаженням яйця. Завдяки цьому спеція проникає в білок і жовток, а не залишається зверху.

Як відомо, паприка буває різною – солодкою, копченою і навіть гострою. Можна спробувати всі варіанти, щоб вибрати свій улюблений.

Розберемося покроково, як смажити яєчню за методом Ребекки. Готуємо яйця, паприку, сіль і олію. Найкраще використовувати олію у вигляді спрею. Так вийде правильно її розподілити по сковороді та досягти рівномірного приготування.

Сковорідку розігріваємо на середньому вогні й тільки потім розпилюємо олію. Не поспішайте всипати спеції, інакше вони підгорять.

Коли олія нагріється, додаємо на сковорідку сіль і паприку. За бажанням можна додати трохи перцю для пікантності. Розподіліть спеції по сковорідці та дочекайтеся, коли вони злегка зашиплять і розкриють свій аромат.

Вбиваємо яйця туди, де найбільше приправи. Далі потрібно почекати, щоб білок трохи схопився і можна накривати кришкою для приготування жовтка.

Готуємо яйце близько трьох хвилин. Можна кілька разів перевірити, чи не прилипло воно до поверхні сковороди. Коли страва буде готова, акуратно переносимо яйце на тарілку або шматочок тосту. За бажанням можна досолити зверху та прикрасити свіжою зеленню.

Інше в категорії

Завантажити ще Завантаження...No more posts.