Новини Охтирка

Підсумки тижня в освіті

Підсумки тижня в освіті

Новини закладів загальної середньої освіти: освітній процес у закладах  проходить з використанням технологій дистанційного навчання.

Заклади загальної середньої освіти взяли участь у Всеукраїнському радіо диктанті Національної єдності також у закладах проведені виховні години з нагоди Дня української писемності та мови. 25 жовтня для учнів 11-х класів Ліцею № 1 відбулася профорієнтаційна онлайн-зустріч із представницею УКРАЇНСЬКОЇ АКАДЕМІЇ ЛІДЕРСТВА Валерією Закаблук, на якій вони дізналися про роботу найпотужнішого молодіжного лідерського руху в Україні. Педагоги Ліцею № 1 24-25 жовтня були залучені до участі в VІ Всеукраїнському фестивалі освітніх інновацій «STEAM-HUMANFOR PEACE: сила розуму й добра заради людства». Для здобувачів освіти 7-11 класів Ліцею ім. Б.Д.Антоненка-Давидовича були проведені Шкільні уроки волонтерства за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Новини закладів дошкільної освіти: в закладах дошкільної освіти освітній процес проходить  в змішаному форматі, для дітей різних вікових груп проводяться заняття згідно з розкладом. Відбулися осінні музичні свята для вихованців груп.

Новини закладів позашкільної освіти: Вихованці та педагог гуртка «Образотворче та декоративно-ужиткове мистецтво» ОМЦПО-МАН (керівник Тетяна ГАЙДУКОВСЬКА) у Міжнародному двотуровому конкурсі  мистецтв «Ключ до успіху» здобули три Гран-прі та перше місце.

У Всеукраїнського багатожанрового конкурсу мистецтв «Майстерність і натхнення» вихованка гуртка «Кольорові барви» ОМЦПО-МАН (керівник Світлана КОТОВА)  Лебедь Софія  посіла І місце.

Вихованці Охтирської ДЮСШ взяли участь у відкритому юнацькому турнірі м. Полтава з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 2009 р. н. і молодше. Тенісисти з Охтирки показали гарну гру, старання, наполегливість та волю до перемоги.

Призерами змагань стали: Костюк Аліна – ІІІ місце, Купін Дмитро – ІІІ місце.

Незважаючи на складні умови воєнного часу, освітній процес в Охтирці продовжується.

Схожі публікації