Новини Суми

На Сумщині нарощують бойові спроможності добровольчих формувань

На Сумщині нарощують бойові спроможності добровольчих формувань

Очільник області Володимир Артюх зустрівся з керівниками ДФТГ обласного центру.

Під час зустрічі начальник Сумської обласної військової адміністрації – керівник зони територіальної оборони Сумської області поставив командирам добровольчих формувань додаткові бойові задачі на виконання рішень Президента України та Головнокомандувача ЗСУ, спрямовані на посилення протиповітряного прикриття об’єктів критичної та цивільної інфраструктури Сум і області.

Йдеться, зокрема, про підготовку додаткових мобільних вогневих груп для захисту неба, забезпечення їх зброєю та відповідною технікою.

Визначені чіткі терміни виконання задач щодо підготовки та надання всіх видів забезпечення підрозділів.

Володимир Артюх надав відповідні доручення начальнику Сумської міської військової адміністрації, командуванню бригади територіальної оборони.

Начальник Сумської обласної військової адміністрації зазначив, що додаткові бойові задачі будуть поставлені всім ДФТГ, які існують на території Сумщини.

Також звернувся до керівників РВА – керівників районів територіальної оборони, голів громад, де сформовані добровольчі підрозділи, створити всі належні умови для того, щоб добровольці змогли їх виконати.

Окрім цього, під час зустрічі розглядалось питання мобілізації членів добровольчих формувань.

“ДФТГ Сумщини – це потужна сила, яка вже не раз доводила свою ефективність. Наразі перед нами стоять нові виклики і нові важливі завдання по захисту області і України. Нарощення бойових спроможностей добровольчих формувань – один з важливих аспектів цієї роботи”, – підкреслив Володимир Артюх.

На Сумщині нарощують бойові спроможності добровольчих формувань

Схожі публікації