Понеділок, 28 Жовтня, 2024

ВІЙНА

Новини боксу

Артур Бетербієв відреагував на перемогу Чімаєва над Віттакером: “За нього щиро вболівав мій дорогий брат Рамзан Ахматович Кадиров”

Артур Бетербієв відреагував на перемогу Чімаєва над Віттакером: "За нього щиро вболівав мій дорогий брат Рамзан Ахматович Кадиров"

Абсолютний чемпіон світу в напівважкій вазі Артур Бетербієв прокоментував перемогу бійця UFC Хамзата Чімаєва в бою проти Роберта Віттакера.

“Щиро вітаю мого дорогого брата, іменитого бійця UFC Хамзата Чімаєва з блискучою перемогою в головному поєдинку турніру зі змішаних єдиноборств UFC 308!

Непереможений уродженець Чеченської Республіки воював з екс-чемпіоном UFC у середній вазі Робертом Віттакером в Абу-Дабі (ОАЕ).

Знаю, що за нього щиро вболівав мій дорогий брат, Глава ЧР Рамзан Ахматович Кадиров і разом з ним – вся Чеченська Республіка, яка заслужено пишається своїм переможцем! Майстерність Хамзата, його стійкість і воля до перемоги не змогли не викликати щире захоплення у всіх, хто спостерігав за поєдинком!

Бажаємо Хамзату нових звершень, здоров’я та удачі в наступних боях! Вперед до нових вершин!” – написав Бетербієв на своїй сторінці в Instagram.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публікація від Артур Бетербієв (@arturbeterbiev)

Нагадаємо, що 26 жовтня Чимаєв переміг Віттакера сабмішеном у першому раунді на турнірі UFC 308.

Схожі публікації