Новини Ромни

ФОРМУВАННЯ ПОЗИТИВНОГО ІМІДЖУ СУЧАСНОГО ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

ФОРМУВАННЯ ПОЗИТИВНОГО ІМІДЖУ СУЧАСНОГО  ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

24 жовтня 2024 року відбувся цікавий та пізнавальний семінар для керівників закладів дошкільної освіти на тему «Проєкти та активності: інструменти для формування іміджу сучасного закладу дошкільної освіти».

Формування іміджу сучасного закладу дошкільної освіти має велике значення, оскільки саме від цього залежить довіра батьків, позитивне сприйняття закладу громадою та залученість вихованців. Імідж – це не лише візуальне сприйняття або репутація, це комплексний образ, який включає в себе якість освітніх послуг, професіоналізм педагогів, взаємодію з батьками та участь у житті громади. Щоб підтримувати високий рівень освітніх послуг, важливо активно впроваджувати нові інструменти та бути відкритими до інновацій.

Організатори семінару – КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Роменської міської ради Сумської області» та Роменський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 8 «Дзвіночок» Роменської міської ради Сумської області

Відкрила семінар та привітала учасників Оксана ЛИТВИН, в.о. директора ЦПРПП РМР.

Завідувач Роменського ДНЗ «Двіночок» Вєра СЛЄПКО поділилася успішними кейсами реалізованих ініціатив педагогами закладу, які не лише сприяють підвищенню якості освітнього процесу, а й покращують взаємодію з батьками та громадою.

Лариса ЗАВОРОТЬКО, вихователь-методист, розповіла про особливості професійного розвитку педагогів в проєктах від the LEGO Foundation.

Наталія ПЕЛИХ, практичний психолог, надала поради, як підтримати та зберегти психічне здоров’я учасників освітнього процесу.

Вихователі Людмила БОЖКО, Ольга РОМАНЕНКО та Аліна МЕЛЬНИК продемонстрували, як за допомогою участі в проєктах сприяти безпеці та соціалізації дітей в умовах сьогодення, покращити доступу до послуг дошкільної освіти в умовах надзвичайної ситуації та раннього відновлення.

Спікери наголосили на важливості креативного підходу до планування активностей, що дозволяє виділити заклад серед інших. Учасники семінару отримали цікаві та корисні поради для вдосконалення роботи в дошкільних установах, розглянули сучасні тенденції в розвитку освітнього середовища для дітей.

Дякуємо адміністрації та педагогічному колективу Роменського ДНЗ № 8 «Дзвіночок» за актуальну та практичну інформацію.

За повідомленням Відділу освіти РМР та

центру професійного розвитку педагогічних працівників РМР

ФОРМУВАННЯ ПОЗИТИВНОГО ІМІДЖУ СУЧАСНОГО  ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

ФОРМУВАННЯ ПОЗИТИВНОГО ІМІДЖУ СУЧАСНОГО  ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

ФОРМУВАННЯ ПОЗИТИВНОГО ІМІДЖУ СУЧАСНОГО  ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

ФОРМУВАННЯ ПОЗИТИВНОГО ІМІДЖУ СУЧАСНОГО  ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Схожі публікації