Новини Суми

Поліцейські Сумщини задокументували три наркозлочини

Поліцейські Сумщини задокументували три наркозлочини

У Конотопі, Ромнах та Сумському районі правоохоронці виявили та вилучили особливо небезпечні наркотичні засоби та психотропні речовини серед яких марихуана, «PVP-сіль» та метадон. Проводиться досудове розслідування.

Вчора в одному із сіл Сумського району співробітники сектору реагування патрульної поліції відділення поліції № 4 (м. Суми) зупинили 21-річну мешканку іншого села. Під поверхневого огляду в неї було виявлено наркотичну речовину, зовні схожу на марихуану.

У Ромнах під час огляду посилки, адресованої 36-річному містянину, було виявлено кристалічну речовину зовні схожу на психотропний засіб «PVP-сіль».

Усе знайдене вилучене та направлене на експертне дослідження. За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

А ось у Конотопі 31-річний місцевий житель у приміщенні аптеки надав підроблений рецепт та шахрайським шляхом заволодів пігулками «Метадон» в кількості 40 штук. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчими поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 308 «Викрадення, привласнення, вимагання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів чи заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем» Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Схожі публікації