П’ятниця, 25 Жовтня, 2024
Новини Конотоп

Жителька Конотопського району відзначила поважний ювілей

Жителька Конотопського району відзначила поважний ювілей

24 жовтня свій 95-річний ювілей зустріла жителька с.Попівка Ганна Трохимівна ЗАБІЯКА. До оселі ювілярки за дорученням голови Попівської громади Анатолія БОЯРЧУКА, завітала заступник сільського голови Тетяна ШЕРУДИЛО.

Ганна Трохимівна народилася в далекому 1929 році, і її життєвий шлях – це приклад незламної сили духу та любові до своєї землі. Вона пройшла крізь нелегкі часи, виховала двох синів, одного з яких, на жаль, вже немає серед нас.

Майже 20 років свого життя Ганна Трохимівна присвятила роботі в колгоспі «Конотопський», а згодом стала невід’ємною частиною Попівської школи, де працювала прибиральницею до 55 років. Її праця завжди була тихою, але надзвичайно важливою, розповіли у Попівській сільській раді.

Сьогодні у Ганни Трохимівни – чотири онуки, шість правнуків та один праправнук Єгорка, який радує її своїми першими кроками. Вона з гордістю говорить про них і, безсумнівно, передає їм часточку свого життєвого досвіду та мудрості.

Особливо їй до душі улюблене хобі – вишивка. Її майстерність живе в кожному рушнику та картині, створених її руками. Кожна вишита робота – це маленька історія, в яку вкладено душу, терпіння та любов.

Гості вручили довгожительці подарунки та квіти, а також висловили вдячність за добросовісну та невтомну працю. Побажали міцного здоров’я, родинного затишку, бадьорості духу, пошани від людей та турботи від рідних та мирного неба.

Жителька Конотопського району відзначила поважний ювілей

Схожі публікації