Четвер, 24 Жовтня, 2024

ВІЙНА

Новини Конотоп

Олександр Слюсар: План перемоги Президента Володимира Зеленського – наша дорожня карта до справедливого миру

Олександр Слюсар: План перемоги Президента Володимира Зеленського – наша дорожня карта до справедливого миру

Президент України Володимир Зеленський представив комплексний План перемоги, який спрямований на пришвидшення завершення війни, відновлення країни та забезпечення її безпеки і сталого розвитку. Цей документ окреслює основні кроки для досягнення миру та захисту як України, так і всього світу від майбутніх загроз. Про це у фейсбук написав Олександр Слюсар, депутат Сумської обласної ради.

«Без перемоги України та досягнення справедливого миру жодна країна не може бути впевнена у власній безпеці. Україна, завдяки своїй армії та міжнародній підтримці, має потенціал стати гарантом колективної безпеки не лише в Європі, але й у глобальному масштабі», – наголошує Олександр Слюсар.

Серед основних положень Плану перемоги:

  • вступ України до НАТО як ключовий елемент для зміцнення оборони та гарантії захисту від майбутніх агресій;
  • розширення виробництва озброєння та збільшення обсягів міжнародної військової допомоги для підвищення обороноздатності, створення комплексної системи стримування для захисту від будь-яких загроз з боку росії;
  • посилення економічного тиску на росію, включаючи контроль за цінами на нафту та поглиблення санкцій;
  • підтримка українських військових.

«Основними пріоритетами України залишаються безпека, територіальна цілісність та посилення наших оборонних можливостей – план президента Володимира Зеленського не лише забезпечує виконання цих фундаментальних пунктів, а й є дорожньою картою для досягнення справедливого миру та забезпечення безпечного майбутнього для України та світу», – підкреслив Олександр Слюсар.

Схожі публікації