Середа, 23 Жовтня, 2024

ВІЙНА

Новини Охтирка

Представники Охтирської міської ради взяли участь у семінарі щодо локалізації Цілей сталого розвитку

Представники Охтирської міської ради взяли участь у семінарі щодо локалізації Цілей сталого розвитку

Делегати з Охтирки в складі представників Охтирської міської ради взяли участь у дводенному семінарі на тему «Цілі сталого розвитку: Проєкція з національного на субнаціональний рівень», який відбувся у місті Київ. Захід було організовано в межах проєктів ПРООН “Реалізація Цілей сталого розвитку в Україні в контексті відновлення від наслідків війни та на шляху до європейської інтеграції” та “Посилене партнерство задля сталого відновлення” у співпраці з Секретаріатом Кабінету Міністрів України.

Представники Охтирської міської ради взяли участь у семінарі щодо локалізації Цілей сталого розвитку Серед учасників були поважні представники уряду, зокрема Віце-прем’єр-міністр з відновлення — Міністр розвитку громад та територій України Олексій КУЛЕБА, заступник міністра розвитку громад та територій Олексій РЯБІКІН, Міністр Кабінету Міністрів України Олег НЕМЧІНОВ, заступник Державного секретаря Кабінету Міністрів Олег ВОЙТОВИЧ, а також заступник Постійного представника ПРООН в Україні Христофорос ПОЛІТІС.

Учасники заходу, серед яких були представники центральних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, асоціацій, громадських організацій та міжнародних партнерів, обмінювалися досвідом і працювали над розробкою практичних рекомендацій щодо реалізації оновлених завдань ЦСР на місцевому рівні.

Метою семінару було обговорення оновлених завдань та індикаторів за Цілями сталого розвитку (ЦСР) на локальному рівні, а також визначення найкращих практик їх інтеграції в регіональні та місцеві стратегії розвитку. Семінар включав дві ключові сесії, присвячені локалізації ЦСР на регіональному та місцевому рівнях, а також стратегічну сесію, під час якої учасники напрацювали практичні рекомендації щодо інтеграції оновлених завдань у місцеві програми розвитку.

Представники Охтирської міської ради взяли участь у семінарі щодо локалізації Цілей сталого розвиткуПредставники Охтирської міської ради взяли участь у семінарі щодо локалізації Цілей сталого розвитку Охтирська міська рада щиро дякує ПРООН за постійну підтримку та сприяння у впровадженні ініціатив, спрямованих на сталий розвиток та відновлення громади. Завдяки їхній допомозі ми продовжуємо активно працювати над покращенням якості життя мешканців та впровадженням передових європейських підходів до сталого розвитку.

Схожі публікації