Середа, 23 Жовтня, 2024

ВІЙНА

Новини Конотоп

На Конотопщині відкрито новий офіс «Зроблено в Україні»

На Конотопщині відкрито новий офіс «Зроблено в Україні»

Новий офіс підтримки середнього, малого та мікробізнесу «Зроблено в Україні» відкрито на базі Конотопської філії Сумської обласної служби зайнятості, повідомляє Конотопська районна державна адміністрація.

Офіс об’єднає місцевих виробників, підприємців та ремісників, забезпечуючи їм доступ до широких можливостей для розвитку бізнесу, просування продукції на національному та міжнародному ринках, а також участі в державних та приватних ініціативах з підтримки підприємництва.

На Конотопщині відкрито новий офіс «Зроблено в Україні»

У заході взяли участь начальник Конотопської РВА Павло ДУДКО, заступник директора Департаменту міжнародного співробітництва та економічного розвитку Сумської обласної військової адміністрації Олексій ОКСАНТЮК, заступник голови ради підприємців при Конотопській районній державній адміністрації Олексій КАРТАВИЙ, президент  Сумської торгово-промислової палати Костянтин МАКАРЕНКО та представників місцевого бізнесу.

«Національний кешбек» – дуже гарна урядова ініціатива, аби підставити плече виробникам товарів «Made in Ukraine». Стимулювати людей купувати вітчизняне. А – ще фінансово підтримати громадян. До державної програми доєднуються все більше підприємців. На полицях – все більше продукції з «синьо-жовтими» штрихкодами. Все більше мешканців оформлюють банківські картки для нарахування бонусів.

На Конотопщині відкрито новий офіс «Зроблено в Україні»

Абсолютно зрозумілий і прозорий механізм. Усім, хто зареєструвався й придбав українське, повертається 10% від вартості. Отже, кожен може проявити споживчий патріотизм й допомогти бізнесу розвиватися.- зазначив начальник Конотопської РВА Павло ДУДКО під час відкриття Офісу.

«Відкриття нашого офісу у Конотопі свідчить про наші прагнення підтримати кожного українського виробника незалежно від місця його діяльності. Ми віримо, що це допоможе ще більше популяризувати українську продукцію та створити нові можливості для бізнесу в районі» – зазначила заступник директора Сумської обласної служби зайнятості Лідія ПАВЛИК.

У даному офісі можна дізнатися про низку урядових ініціатив, зокрема, це – грантові програми, які супроводжує служба зайнятості: «Власна справа» та «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей», компенсаційні програми для роботодавців, серед яких за облаштування робочих місць для працівників з інвалідністю, за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб та інші.

На Конотопщині відкрито новий офіс «Зроблено в Україні»

Загалом у Сумській області підприємці вже отримали 110,6 млн. грн.. на реалізацію мікрогрантів на створення або розвиток бізнесу, ще 14 млн. грн. грантових коштів отримали учасники бойових дій або їхні подружжя.

«Запрошуємо всіх підприємців та зацікавлених осіб скористатися можливостями, які ми пропонуємо для розвитку вашої справи. Офіс працюватиме з понеділка по п’ятницю за адресою: м. Конотоп, вул. Михайла Сусла, 20, 0 800 600 478», – звернувся директор Конотопської філії Сумської обласної служби зайнятості Геннадій ТОЛКАЧОВ.

Для зручності вся інформація щодо офісів, адрес та послуг зібрана в одному місці https://www.dcz.gov.ua/other/choice

Схожі публікації