Новини важкої атлетики

Авіакомпанія “Нової пошти” отримала дозвіл на чартерні рейси всередині ЄС

Авіакомпанія "Нової пошти" отримала дозвіл на чартерні рейси всередині ЄС

Як повідомляє пресслужба “Нової пошти”, це означає, що компанія зможе здійснювати комерційні рейси в небі Євросоюзу, фінальна підготовка до яких наразі триває.

“Стратегічно авіакомпанія націлена на далекомагістральні рейси зі США до Європи, з Китаю до Європи, а також буде готова здійснювати чартерні рейси на замовлення сторонніх клієнтів, відповідно до можливостей Boeing 737-800SF”, – йдеться в повідомленні.

“Нова пошта” – новини, які повідомляли нещодавно

Літаки “Нової пошти” отримали права на експлуатацію повітряних ліній Львів – Прага та Київ – Прага для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень. Права надано з 1 листопада 2024 року на необмежений термін.

Довідка УНІАН. Авіакомпанія Supernova Airlines заснована у 2021 році. Пізніше компанія отримала сертифікат експлуатанта за номером UA 062, що дає можливість розпочати власні вантажні авіарейси.

У травні 2023 року Supernova Airlines виконала свій перший авіарейс за маршрутом “Рига – Жешув – Рига”. Перший рейс було виконано в кооперації з латвійською авіакомпанією RAF-Avia на літаку ATR 72.

18 вересня 2024 року авіакомпанія Supernova виконала перший рейс на власному літаку Boeing 737-800SF під прапором України з українськими реєстраційними знаками UR-NPA. Це був сертифікаційний політ – один із завершальних кроків у процесі запровадження Державіаслужбою України типу Boeing 737-800SF до сертифіката експлуатанта авіакомпанії Supernova.

Схожі публікації