Новини футболу

Батько Неймара: Сьогодні настав час твого повернення

Батько Неймара: Сьогодні настав час твого повернення

Неймар. Фото – Getty Images

Батько нападника Неймара прокоментував попадання свого сина до заявки саудівського Аль-Хіляля на матч Ліги чемпіонів АФК проти Аль-Айну з ОАЕ.

“Сьогодні настав час твого повернення, ми чекаємо на твій вихід на поле і твою урочистість”, – сказав Неймар Сантос-старший.

Нагадаємо, зірковий бразилець цілий рік пропустив через травму. Неймар отримав травму коліна у жовтні 2023 року у матчі кваліфікації на чемпіонат світу-2026 проти Уругваю. З того часу форвард не виходив на поле. Неймару діагностували розрив меніска коліна, а також пошкодження передньої хрестоподібної зв’язки.

На початку вересня повідомлялося, що форвард повернеться на поле не раніше ніж у листопаді. Бразилець провалив медичні та фітнес-тести, які, як тоді повідомлялося, затягують процес його подальшого відновлення щонайменше до січня. Наприкінці минулого місяця головний тренер Аль-Хіляля Жорже Жезуш повідомляв, що не може назвати точну дату повернення Неймара.

Учора стало відомо, що 32-річний форвард увійшов до заявки саудівського клубу на виїзний матч з Аль-Айном (діючим володарем трофею) в азійській Лізі чемпіонів.

Неймар став гравцем Аль-Хіляля у серпні минулого року, перейшовши з ПСЖ. Його трансфер коштував саудівському клубу 90 мільйонів євро. На новому місці бразилець встиг зіграти лише п’ять матчів, забивши один гол і виконавши трьох асистів.

Аль-Хіляль розпочав сезон-2024/25 із завоювання Суперкубку Саудівської Аравії. Далі команда Жорже Жезуша виграла сім із семи матчів національного чемпіонату. Матч групового етапу Ліги чемпіонів АФК із Аль-Айном пройде в ОАЕ сьогодні, 21 жовтня. Початок – 18:00 за київським часом.

Джерело

Схожі публікації