Новини Охтирка

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В СЛУЖБІ У СПРАВАХ ДІТЕЙ

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В СЛУЖБІ У СПРАВАХ ДІТЕЙ

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В СЛУЖБІ У СПРАВАХ ДІТЕЙ Службою у справах дітей Охтирської міської ради проводиться систематична та цілеспрямована робота щодо соціально-правового захисту дітей та запобігання вчинення ними правопорушень, зокрема, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які виховуються у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах.

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В СЛУЖБІ У СПРАВАХ ДІТЕЙ Протягом тижня здійснено відвідування та обстеження умов проживання трьох таких сімей, батькам надано рекомендації щодо усунення виявлених недоліків у догляді за дітьми та їх вихованні; профілактична та роз’яснювальна робота проводиться у співпраці з інспектором з ювенальної превенції Охтирського районного відділу поліції.

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В СЛУЖБІ У СПРАВАХ ДІТЕЙ Взято участь у розгляді двох цивільних справ щодо спорів між батьками, пов’язаних з вихованням дітей.

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В СЛУЖБІ У СПРАВАХ ДІТЕЙ Підготовлено та направлено до суду позови органу опіки та піклування Охтирської міської ради про звільнення від обов’язків опікуна та про позбавлення батьківських прав матері дитини за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків.

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В СЛУЖБІ У СПРАВАХ ДІТЕЙ Підготовлено та надано висновок про доцільність усиновлення малолітньої дитини та відповідність усиновлення її інтересам.

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В СЛУЖБІ У СПРАВАХ ДІТЕЙ Служба у справах дітей продовжує прийом та консультування громадян з питання надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок збройної агресії. Зокрема, протягом поточного тижня проконсультовано 25 осіб; з даного питання протягом тижня опрацьовано 16 заяв законних представників дітей; всього органом опіки і піклування Охтирської міської ради даний статус надано 438 дітям.

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В СЛУЖБІ У СПРАВАХ ДІТЕЙ Під час особистого прийому п’яти громадянам було надано консультації щодо вчинення правочинів в інтересах дітей.

Схожі публікації