Новини Охтирка

На Сумщині до проєкту «Національний кешбек» долучилися 32 підприємства та торгівельні мережі, серед яких і Охтирський хлібзавод

На Сумщині до проєкту «Національний кешбек» долучилися 32 підприємства та торгівельні мережі, серед яких і Охтирський хлібзавод

Наразі в Сумській області кешбек за покупки українських товарів  в рамках проєкту «Національний кешбек» нараховують вже 32 продавці товарів.

Серед них, в тому числі, великі торгівельні мережі: АТБ, Аврора, Сільпо, Comfy, Епіцентр ЕкоМаркет, WOG, ОККО тощо. Багато з них маркують свої магазини, де діє програма, і позначають на полицях товари, на які нараховується «Національний кешбек».

Крім того, успішно впроваджують програму кешбеку і товаровиробники Сумщини. На сьогодні 18 наших підприємств доєдналися до проєкту, зокрема, це Сумський молочний завод, Сумська паляниця, Охтирський хлібокомбінат, Хлібозавод Дубов’язівки, а також компанії «Полісан», Агропродукт тощо.

Очільник Сумсьої ОВА Володимир Артюх закликав підприємців та жителів області долучатися до проєкту «Національний кешбек» і скористатися його можливостями.

«Програма набирає обертів, я звертаюсь до наших людей, виробників долучатись. Це реальна можливість підтримати економіку області, наших підприємців як на Сумщині, так і в Україні в цілому, – підкреслив Володимир Артюх. – Окрім того, до 40% вартості українського товару повертається податками в бюджет, тож купуючи українське, ми допомагаємо Збройним силам України».

Щоб отримувати кешбек від держави, громадянам необхідно:
1. Подати заявку через сайт чи мобільний застосунок банку, який бере участь у програмі, або звернутися до відділення. До програми долучилися такі банки: ПриватБанк, monobank, Укргазбанк, Sense Bank, ПУМБ, Абанк, Банк Глобус, UKRSIBBANK BNP Paribas Group, Ощадбанк, Акордбанк та Банк Кредит Дніпро.
2. Визначити картки, з яких ви оплачуєте покупки, і надати банку дозвіл на передачу інформації про транзакції з цих карток в магазинах-учасниках програми.
3. Відкрити фізичну чи віртуальну картку, куди нараховуватиметься кешбек.
4. У Дії в розділі Сервіси обрати картку «Національний кешбек» для виплат.
Використати кошти від кешбеку, нараховані в 2024 році, можна буде до 31 січня 2025 року.

Схожі публікації