Середа, 23 Жовтня, 2024

ВІЙНА

Новини Шостка

Шосткинська «Барса» стартувала у розіграші Кубка Сумщини з футболу

Шосткинська «Барса» стартувала у розіграші Кубка Сумщини з футболу

Шосткинська «Барса» стартувала у розіграші Кубка Сумщини з футболу

Вчора, 15 жовтня, в Недригайлові на стадіоні «Колос» розпочався Кубок області з футболу серед юнаків 2009-2010 р. н.

Керівництво  ФК «Шостка» організувало  участь в цьому турнірі команди КДЮСШ «Барса», повідомляється на Фейсбук-сторінці футбольного клубу.

На груповому етапі змагаються 5 команд: Конотопська ДЮСШ, академія ФК «Тростянець», ФЦ «Барса» (Суми), ДЮСШ «Альянс» (Липова Долина/Недригайлів) та КДЮСШ «Барса». (Шостка).

Наші футболісти зіграли два матчі на протязі 4-х годин. Суперниками були однолітки з академія ФК «Тростянець» та «Альянсу». В обох поєдинках шосткинці вели в рахунку, але не змогли втримати перевагу дві гри закінчили з рахунком 2 : 2.

«Зі слів хлопців, дуже важко було підлаштуватись під м’який післядощовий газон трав’яного поля після тренувань на домашньому штучному покритті стадіону «Зірка». Хотілося б відмітити нашого воротаря Астапенка Дмитра, який в обох матчах відбив по одному 11-метровому штрафному удару, призначеному в ворота шосткинців! В цілому хлопці відіграли добре, незважаючи на те, що останнього разу мали офіційний матч ще в серпні. Брак ігрового тонусу сказався на результаті», – йдеться у повідомленні ФК «Шостка».

В наступному турі наші футболісти зіграють з конотопчанами та сумчанами, які в перший ігровий день зіграли між собою 2:2.

Схожі публікації