Середа, 23 Жовтня, 2024

ВІЙНА

Новини Охтирка

Офіс «Зроблено в Україні» працює в Охтирці

Офіс «Зроблено в Україні» працює в Охтирці

Новий простір можливостей в Охтирці: відкриття офісу «Зроблено в Україні»!

Чудова новина для охтирчан! В місті працює новий офіс підтримки малого та мікробізнесу «Зроблено в Україні», створений на базі Охтирської філії Сумського обласного центру зайнятості.

Це не просто консультаційний пункт — це місце, де бізнес знаходить нові перспективи, доступ до грантових програм та підтримку у найважливіших питаннях.

Офіс «Зроблено в Україні» працює в Охтирці Що пропонує офіс?

Офіс «Зроблено в Україні» працює в Охтирці Консультації щодо урядових програм підтримки, таких як «Власна справа», «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» та інших важливих ініціатив.

Офіс «Зроблено в Україні» працює в Охтирці Інформація про компенсації для роботодавців за працевлаштування ВПО, людей з інвалідністю та представників інших соціально важливих категорій.

Офіс «Зроблено в Україні» працює в Охтирці Спеціалізовані програми для середнього бізнесу, включаючи підтримку аграрного сектору та підприємств переробної промисловості.

Тепер кожен підприємець в Охтирці має можливість звернутися за професійною підтримкою з понеділка по п’ятницю за адресою: м. Охтирка, вул. Батюка, 24 А.Більше інформації за телефоном: 0953109880.

Створюйте свій успішний бізнес разом із «Зроблено в Україні» та не проґавте шанс отримати допомогу на найвищому рівні!

Схожі публікації