Середа, 23 Жовтня, 2024

ВІЙНА

Новини Конотоп

Підприємець з Конотопу заплатить 119 грн за напад на працівників ТЦК та СП на Закарпатті

Підприємець з Конотопу заплатить 119 грн за напад на працівників ТЦК та СП на Закарпатті

Підприємця з Конотопа, який напав на працівників Хустського районного територіального центру комплектування Закарпатської області, оштрафували. Про це йдеться в постанові Міжгірського районного суду Закарпатської області.

Зокрема, 24-річний підприємець намагався завадити працівникам ТЦК забрати іншого громадянина. Підприємець пояснив, що того дня приїхав у Міжгір’я разом з дружиною та найманим працівником 1988 р.н. з міста Конотоп Сумської області.

“В селищі Міжгір’я зазначені особи були зупинені працівниками місцевого ТЦК та СП на КПП “Торунь” Міжгірської селищної ради для перевірки наявності військово-облікових документів”,  – йдеться в документі.

Працівники ТЦК затримали одного з громадян для перевірки перебування на військовому обліку через відсутність у нього військово-облікового документа.

Натомість вказаний підприємець перешкоджав діям військових, а саме біля приміщення ТЦК в селищі Міжгір’я намагався зупинити рух службового транспорту ТЦК, для цього відчинив самовільно двері водія цього транспорту, хапав його за одяг та за кермо авто з метою перешкодити руху авто.

У цей час сам затриманий, який перебував у зазначеному автомобілі, перешкоджав водієві керувати цим авто, вимкнув роботу коробки передач, вирвав із замка запалювання ключі і цими ключами два рази вдарив по лобовому вікну автомобіля, намагаючись вийти зі салону.

Підприємець розкаявся у вчиненому і суддя, розглянувши всі матеріали справи, визнав його винним у дрібному хуліганстві та призначив штраф в розмірі семи неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що відповідає сумі 119 гривень. Крім цього, він має сплатити 605 грн судового збору.

Схожі публікації